O nama

TPZ Linde viličari Hrvatska

 

01.03. 2012. god tvrtka TPZ uključuje se u svjetsku mrežu prestižnog njemačkog proizvođača LINDE MATERIAL HANDLING ,  a kupnjom tvrke “Linde viličari Hrvatska” u Samoboru , tvrtka postaje ekskluzivni zastupnik LINDE viličara, te nova tvrtka  počinje poslovati pod nazivom ” Tpz Linde viličari Hrvatska ” d.o.o. na adresi Novoselska 25 , Zagreb 10 000.

Budući da svjetski  poznati brand Linde već godinama uspješno posluje u Republici Hrvatskoj te je vrlo poznat i raširen na hrvatskom tržištu, nadamo se da ćemo nastavkom ove suradnje opravdati povjerenje našeg principala a nadasve naših klijenata te da ćemo doprinjeti uspješnom promoviranju i pirenju prestižnog imena LINDE.

Naš prodajni tim vrlo će vam rado pomoći u odabiru novog ili rabljenog viličara iz prodajnog asortimana Linde , kao i servisno osoblje u održavanju već postojećih.

Raspolažemo kvalificiranim osobljem i cjelokupnom materijalnom infrastrukturom za prodaju i servis viličara i organizirano pokrivamo kompletno  tržišno područje Republike Hrvatske. Također raspolažemo sa opremom i vozilima za potrebe pokretnog servisa koji omogućava  rješavanje  popravaka viličara na terenu koji se po potrebi prevoze u centralni, dobro opremljen servis u Zagrebu.

Isto tako napominjemo da jamčimo kompletnu servisnu podršku za sve viličare koje smo do sada zastupali kao ovlašteni zastupnik za RH.

Gdje smo